Search results

Test Analyst - Werk aan schaalbaarheid, security, snelheid, stabiliteit en innovatie - Tilburg

Tilburg
€€3500

Test Analyst Tilburg, Tilburg, Tester vacature Tilburg, Tester Tilburg, Test Analist, Test Analyst, Test Analist vacature

Mijn klant zoek een Test Analyst die zich bezig wil houden met o.a. schaalbaarheid, security, snelheid, stabiliteit en innovatie van een complex en high performance SaaS-platform.

Over het bedrijf:

Het platform van het bedrijf faciliteert innovatieve gepersonaliseerde promotiecampagnes en digitale loyaliteitsprogramma's.  Het platform maakt een nieuwe generatie van klantloyaliteitsprogramma's mogelijk.

Innovatie, veiligheid, snelheid en beschikbaarheid spelen een cruciale rol in het succes van het platform.

Onder meer Albert Heijn is een klant die het platform inzet voor hun promotie- en loyalty-activiteiten.

Beschrijving

Het platform bestaat uit een aantal webservices en een webapplicatie in een .Net-omgeving met een SQL Server database. Ervaring in een dergelijke omgeving is een must. Ervaring met testautomatisering is vereist. Samen met de development manager ga je het testen binnen de organisatie verder vormgeven. De focus ligt op het functioneren van softwareprogrammatuur en innovatieve producten zoals apps. 

Je bent vanaf het eerste moment bij een project betrokken en volgt de ontwikkeling van de software en de doeleinden daarvan. Je overziet het gehele productieproces, van productontwikkeling tot ingebruikname. Je bevindt je in een goede positie om vanuit de testen constructieve feedback te geven en nauwkeurig te rapporteren.

Mogelijkheden

Hier werken betekent onderdeel zijn van een gedreven ontwikkelteam van 13 professionals. 

Zij bieden een marktconform salaris (op basis van kennis en ervaring), reiskostenregeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Een ondernemende en initiatief rijke houding/opstelling is belangrijk.

Onze verwachtingen

Het bedrijf is echt op zoek naar een Testanalist die mogelijk de ambitie heeft om in de toekomst Testmanager te worden van een team van QA's.

 • HBO informatica, ICT of soortgelijk
 • Ervaring met testautomatisering op basis van Selenium, Cucumber, etc.
 • STQB- of TMap-certificering is een pré
 • Ervaring in Scrum/Agile manier van werken
 • Ervaring met tooling zoals: JIRA en Soap UI
 • Kennis van .Net-omgeving en SQL Server is een vereiste
 • Resultaatgerichte en communicatief vaardige teamspeler
 • Goede beheersing van het Engels en Nederlands in woord en geschrift
 • Minimaal 4-5 jaar werkervaring
 • Secuur, geduldig en gedisciplineerd

Wil je meer info of simpelweg solliciteren? Get involved via nick@testerlab.nl

 • Luke helped with finding a new job and honestly gave his advice as to my options without pushing me forthe sake of his results.

  D V -

 • Luke helped me to find a job as software engineer in the Netherlands. He is honest, responsive and efficient. Thanks to his dedication and commitment I got excellent results.

  F M -

 • I had the pleasure of working with Luke recently and he proved to be very efficient and someone you can depend on. He is an asset to any organization and I am happy to give him my wholehearted endorsement.

  B S - Senior developer

Wij hebben testers geplaatst bij

filter imagefilter imagefilter imagefilter imagefilter image